Om oss

bättre arbetsplatser,

starkare varumärken

Vkna är baserat i Umeå och grundades 2014 utifrån en vilja att bidra till verklig förändring inom organisationer. Vi vill att alla människor ska kunna trivas, komma till sin rätt, ha lika förutsättningar och må bra på sin arbetsplats. Vi vill följa verksamheter över tid och se de positiva resultaten av mer jämställda, jämlika och tillgängliga arbetsplatser.

 

Johanna

VD och grundare

Johanna Engström grundade Vkna 2014 utifrån en vilja att skapa verklig förändring i företag och organisationer. Johanna är verksam som utbildare och konsult inom frågor som rör jämlikhet, mångfald och arbetsplatskultur.

Linn

Konsult

Med en bakgrund som lektor i strategisk kommunikation steg Linn Eckeskog in som konsult i Vkna 2020. Inom Vkna arbetar Linn främst med utbildning, analys och normkreativ kommunikation som verktyg för förändring.

Ellen

Konsult

Sedan februari 2022 stärker Ellen Ragnarsson upp vårt team. Med en kandidat i statsvetenskap och en master i genusvetenskap kommer Ellen bland annat skapa kunskapsunderlag och utveckla våra workshops. Här kan du läsa en intervju med Ellen.